Servicii

Doriti sa aflati mai multe despre noi?

Despre noi
  • Cazare

Camere echipate modern, la standard european, fiecare dispunand de TV / Aer Conditionat si baie proprie. Camerele sunt single (un pat) sau 2/3 paturi in functie de preferintele dumneavoastra. Asiguram servicii complete de spalatorie, uscatorie si calcatorie. Centrul este dotat cu o sala de mese moderna si spatioasa.

Programeaza o vizita.
  • Servicii medicale

Căminul nostru este dotat cu echipament medical. Consultul medical este efectuat de doctori specializați, iar monitorizarea permanentă este în grijă asistentelor noastre medicale.

Programeaza o vizita.
  • Asistenta 

Asistența și îngrijirea zilnică este asigurată de asistente medicale și infirmiere foarte atent selectate. Aplicarea de creme protectoare și pansamente, administrarea tratamentelor conform schemei și monitorizarea parametrilor fiziologici. Îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este nevoie.

Programeaza o vizita.
  • Servirea mesei

Prepararea hranei sa face, zilnic, in bucataria proprie cu ingrediente proaspete. Meniul consta in 3 mese principale si 2 gustari zilnic. Meniul este conceput si supravegheat de un medic nutritionist. Persoanelor nedeplasabile li se asigura masa la pat de catre personalul centrului.

Programeaza o vizita.

Completeaza formularul de contact

Întreg căminul a fost amenajat având în vedere destinația acestuia, astfel încât să fie perfectat adaptat nevoilor bătrânilor noștri.

Dr.Petrache

Manager

Doctor Petrache

O viata buna in noua ta casa
0752 112 797